Śledź nas

Numer telefonu
52 315 26 01

Śruta rzepakowa i sojowa

Śruta sojowa (poekstrakcyjna)

Poekstrakcyjna śruta sojowa jest wysokobiałkową paszą, cenioną za korzystny skład aminokwasowy. Jest ona podstawowym składnikiem pasz dla drobiu oraz trzody chlewnej.  Poekstrakcyjna śruta sojowa to produkt uzyskiwany po ekstrakcji i odpowiedniej obróbce cieplnej wysokiej jakości obłuszczonych ziaren soi. Jest to najczęściej stosowane źródło białka, lizyny i tryptofanu w paszach dla bydła i innych zwierząt hodowlanych. Cechuje ją niska zawartość włókna surowego i składników antyżywieniowych.

  • białko surowe 46%
  • włókno srowe 6%
  • tłuszcz surowy 5%

 

Śruta rzepakowa (poekstrakcyjna)

Produkt uboczny uzyskiwany w procesie tłoczenia oleju z nasion rzepaku. Ze względu na wysoką zawartośc białka, śruta rzepakowa stanowi w pełni wartościowy komponent paszowy w żywieniu zwierząt gospodarskich.Produkt stosowany głównie w żywieniu przeżuwaczy, trzody chlewnej oraz drobiu.

  • białko surowe 33,2%
  • włókno surowe 13%

Zobacz aktualny katalog

Katalog Wiosna/Jesień 2020

Jesteśmy najlepsi w naszej dziedzinie

Dlaczego warto z nami współpracować

24/7 Dbamy o Twoje plony

Dbamy o Twoje plony od chwili zasiewów, aż po zbiór.

Jesteśmy terminowi

Naszym atutem są terminowe zapłaty - współpracując z nami zyskujesz.

Certyfikowane produkty

Oferujemy tylko wysokiej jakości certyfikowane produkty, które zapewnią Ci pewny plon.

Doświadczona kadra

Świadomi odpowiedzialności wobec Klientów i partnerów bisnesowych stawiamy na profesjonalizm i kompetencje.

Skontaktuj się z nami już dziś